HTML

éld a saját stílusod - CarSign rendszámkeretekkel

A CarSign exkluzív nemesacél kereteket nem csak saját autóflottáján használhatja fel, hanem különleges céges ajándékként, vagy akár reklámtermékként is. A St. Gallen-i Egyetem egy 2007-ben készített tanulmánya kimutatta, hogy egy CarSign kereten lévő betéten elhelyezett céglogót éves átlagban akár 30000 ember is láthat.

Friss topikok

Archívum

éld a saját stílusod - CarSign exkluzív nemesacél rendszámkeretek

2010.02.13. 18:51 CarSign Nemesacél Rendszámkeret

A luxuslimuzint gyártóktól a prémium igényeket kielégítő autószalonokon, céges flottákon, autókölcsönzőkön át, a veterán (old-timer) klubokig, tunning-őrültekig mindenkinek ajánljuk.

A rendszámkeret ugyanúgy egy fontos szépítőelem, mint más hasonló kiegészítők az autón pl: krómozott hűtőrács, krómozott küszöb vagy krómozott díszléc. Ezek adják az autó különleges szépségét, ezért elengedhetetlen, hogy harmonizáljanak egymással.

A CarSign nemesacél rendszámkereteit különféle felületekben kínálja:

- króm

- szálcsiszolt vagy polírozott

- fényes vagy matt fekete

- karbon-hatású

www.CarSign.hu 

7 komment

Címkék: carsign nemesacél rendszámkeretek

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszamtarto.blog.hu/api/trackback/id/tr321755415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Canadian 2010.03.09. 22:44:52

A carsign rozsdamentes nemesacél rendszámtartója időjárásálló, útsóálló, UV álló, nem kopik, nem fakul, nem színeződik, ellentétben a jelenleg forgalomban lévő sima, festett vagy krómozott műanyag rendszámkeretekkel, amelyeket az időjárási és környezeti hatások hamar tönkretesznek.
Végre egy hiánypótló termék. Nagy választék, egyszerű rendelni is tőlük a www.CarSign.hu oldalukon!

Üdv:
Lázló

CarSign Nemesacél Rendszámkeret · http://www.carsign.hu 2010.03.21. 19:12:04

www.CarSign.hu

Rendszámtábla-kereteink egyedileg hajlítottak, minden márka minden típusának lökhárítójára pontosan illeszkednek, ellentétben a jelenleg általánosan használt műanyag keretekkel, melyek sokszor elállnak, merevek, nem illeszkednek.
A CarSign keretek bármilyen egyedi szöveggel, logóval, grafikával rendelhetőek. Az első rendszámkereteken lézergravírozással, a hátsó kereteken főleg speciális anyagból készült színes betétben helyezzük el a kért egyedi mintát, logót, szöveget.
A rozsdamentes nemesacél rendszámtartó időjárásálló, útsóálló, UV álló, nem kopik, nem fakul, nem színeződik, ellentétben a jelenleg forgalomban lévő sima, festett vagy krómozott műanyag rendszámkeretekkel, amelyeket az időjárási és környezeti hatások hamar tönkretesznek.
A CarSign rendszámkeretekre a gyártó a törvényes jogszabályi követelményeket jóval meghaladó 2 év jótállást vállal, ellentétben a műanyag rendszámkeretek gyártóival, amelyek általában nem vállalnak az általuk gyártott termékre garanciát.
A CarSign kereteivel Németországban, a CarSign hazájában túlnyomórészt igényes tulajdonosok prémium kategóriás, drágább gépkocsijain, ritka autókülönlegességeken, esetleg old-timer autókon találkozhatunk, tehát a gépjárművek egy szűk rétegénél; ellenben a hagyományos műanyag keretek tömegcikkek: a gépjárművek 99%-án ilyet láthatunk.

www.carsign.hu

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2010.04.06. 21:40:26

Ha igényes, tartós nemesacélból készült krómozott, polírozott, szálcsiszolt vagy karbon-hatású rendszámtábla keretet keres, akkor a prémium minőséget a CarSign-nál megtalálja.
A CarSign rendszámtábla kereteit az ápolt autókhoz tervezték – az old-timerektől az új autókig!
Króm rendszámtartó keret? Vagy szácsiszolt nemesacél? Luxusautóra? www.carsign.hu
A CarSign rendszámkeretei minden autómárkán jól mutatnak, mint például:
Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Jaguar, VW, Opel, FIAT, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Lancia, Chrysler, MINI, Maybach, Aston Martin, Bentley, Skoda, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Corvette, Kia, Ford, Daewoo, Honda, Hyundai, Range Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Renault, Rolls Royce, SAAB, Seat, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo.
A www.carsign.hu oldalon webshopban is rendelhető!
CarSign: igényes rendszámkeret igényes emberek igényes autóira!

PorscheLux 2010.07.16. 23:40:04

Vége a ragyi, gagyi műanyag rendszámkereteknek. A műanyag rendszámtartó krómozását is be kell fejezni. A műanyag rendszámtartónak leáldozott. Aki kicsit is ad magára nem aggat a több millió forintos autójára 300 forintos, szervíz, műhely, kereskedő reklámjával ellátott vacak műanyag rendszámkeretet!!!
Mióta 1 hónapja megvettem az igényes CarSign nemesacél keretemet több barátom is rácuppant. Persze csak az igényesek. A többiek még kivárnak. Hogy mire, azt nem lehet tudni, mert előbb-utóbb ők is rá fognak jönni, hogy az igényes tulaj igényes autója akkor tökéletes és befejezett, ha a rendszámkerete is igényes.
Szóval ha rendszámtartó, akkor: www.CarSign.hu
vagy www.rendszam-keret.hu

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2011.01.23. 15:59:08

Ezt nézzétek meg:

www.rendszamkeret.eu

vagy

www.rendszamtartokeret.hu

Rendszám, rendszámtartó, rendszámkeret, rendszámtábla tartó, CarSign.

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2013.03.17. 14:11:40

Ne feledje!
Az igényes tulajdonos autója akkor tökéletes és befejezett, ha a rossz minőségű,
idejétmúlt műanyag rendszámkeret, rendszámtartó helyett stílusos nemesacél rendszámkeret díszíti!

A CarSign nemesacél anyagú exkluzív rendszámkeretei különböző felületekkel választhatóak:

Szálcsiszolt
Polírozott
Mattfekete
Fényes fekete
Krómozott
Karbon-hatású
Autója színére fújt

www.carsign.hu
süti beállítások módosítása